Formulario de desistimiento
Sólo debe cumplimentar y enviar el presente formulario si desea desistir del contrato.

A LA ATENCIÓN DE Ticnova Quality Team, S.L. Venta Online PC Coste Pol. Ind. Mas Battle c/ Ignasi Iglesias, Reus 43206 con Fax nº 977 312 706 y cuenta de correo ventaonline@pccoste.es

POR LA PRESENTE LE COMUNICO/COMUNICAMOS QUE DESISTO DE MI/DESISTIMOS DE NUESTRO CONTRATO DE VENTA DEL SIGUIENTE BIEN/PRESTACIÓN DEL SIGUIENTE SERVICIO

Completa y envía el siguiente formulario con los datos referidos en tu pedido:

     He llegit i accepto les condicions següents.

Totes les dades sol•licitades en aquest lloc web tenen per objecte donar-vos el millor servei. L’adreça electrònica i el telèfon ens permeten tenir un contacte ràpid amb vosaltres per solucionar qualsevol problema que pugui sorgir. En el cas de venda en línia, les dades de la targeta de crèdit viatgen per la xarxa encriptats, per la qual cosa utilitzar aquest mitjà de pagament és tan segur com fer-ho en una botiga física.

PC Coste només contactarà amb aquelles persones que ens demanin específicament que les mantinguem informades sobre algun tema concret o en el cas que hagin guanyat algun concurs, promoció, etc. Mai vendrà, intercanviarà o distribuirà la vostra informació personal (nom, adreça física, adreça electrònica, telèfon, etc.) a terceres parts sense el vostre consentiment explícit. Amb motiu de l’entrada en vigor de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que els usuaris tenen reconeguts, i podran exercitar els drets d’accés, cancel•lació, rectificació i oposició de les seves dades contactant amb nosaltres per correu postal al departament d’Atenció al Client PC Coste, TICNOVA QUALITY TEAM SL: Pol. Ind. Mas Batlle, C/ Ignasi Iglesias 161 de Reus (Tarragona).

Servicio tecnico hp autorizado
simyo
Web recomendada por Citylogo.es, Tiendas Online para Comprar por Internet
A la web de PC Coste utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i recopilar estadístiques. Si continues navegant es considera que acceptes la nostra política de cookies i el seu ús.