Caixes Externes Disc Dur     


Veure només els de la marca:


Fitxa
Comparar
Configurador
Veure preu
Fitxa
Comparar
Configurador
Veure preu
Fitxa
Comparar
Configurador
Veure preu
Fitxa
Comparar
Configurador
Veure preuCatàleg de Caixes Externes Disc Dur.

Podeu realitzar una comparació de les característiques i especificacions tècniques de dos o més Caixes Externes Disc Dur del nostre catàleg. Marqueu les caselles al costat del botó COMPARAR per cada producte i cliqueu-hi per realitzar la comparativa.

Per conèixer les característiques i especificacions tècniques del producte cliqueu la icona FITXA.

Per consultar el preu cliqueu la icona d’euro ( € ) i seleccioneu la botiga PC Coste més propera. Podreu reservar aquell producte clicant la icona de la cistella de la compra

Consulteu pccoste.es, actualitzem regularment el nostre catàleg amb les darreres novetats d’informàtica i tecnologia, sempre amb els millors preus del mercat.
* Preus impostos inclosos. Els preus ofertats en aquesta pàgina web seran vàlids única i exclusivament per a l'adquisició de les cent (100) primeres unitats de cada un dels productes a nivell nacional, excepte per a ordinadors, tant de sobretaula com portàtils, smartphones o tablets, la validesa es limita a vint (20) unitats per producte.

Per tal d'oferir els productes més nous als millors preus, aquests s'actualitzen diàriament. Si en qualsevol moment del procés de venda online o de sol·licitud de reserva abans de l'efectiva entrega del producte al client, es detectés un manifest error en el preu reflectit en aquesta pàgina web, s'informarà aquest d'aquesta circumstància perquè pugui re-confirmar la seva adquisició mitjançant el sistema de comerç electrònic al preu correcte o cancel·lar, així com perquè pugui continuar el procés d'adquisició del producte iniciat amb la sol·licitud de reserva, mitjançant la compra directa en l'establiment al preu que consti en el mateix.

No obstant això, si des de la data de formalització de la sol·licitud de reserva fins a la data d'adquisició definitiva del producte en l'establiment es produís alguna variació en els impostos aplicables a l'operació, el preu final variarà atenent a la correcta aplicació dels corresponents impostos, càrregues i tributs a la data de l'emissió de factura i d'acord amb les normes legals aplicables.

Venda Online amb lliurament només per a Península Ibèrica i Balears.
Servicio tecnico hp autorizado
simyo
Web recomendada por Citylogo.es, Tiendas Online para Comprar por Internet
A la web de PC Coste utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i recopilar estadístiques. Si continues navegant es considera que acceptes la nostra política de cookies i el seu ús.