Franquícies


PC Coste pertany a Sistac Ils SL, un grup empresarial que compta amb una àmplia i demostrable experiència en el sector de la informàtica. Entre els seus èxits més coneguts cal destacar la prestigiosa cadena de botigues PCBox que compta amb més de 0 centres a tot Espanya i volums de facturació que la situen entre les primeres insígnies del “rànquing de franquícies” que operen a Espanya.

PC Coste és un model de botiga, que gràcies al seu poder de compra i al seu sistema de cotització diària de preus, pot oferir als seus clients els millors preus del mercat.
Franquícies
Franquícies


Formar part d’una de les empreses amb més experiència en el món de la informàtica i treballar per a la cadena PC Coste us donarà innombrables avantatges davant dels vostres competidors:
  • Comprar com si fóssiu una empresa que factura més de 100 milions d’euros.
  • Gestionar les comandes diàriament per optimitzar els vostres recursos.
  • Obtenir els preus més agressius del vostre entorn.
  • Realitzar accions de màrketing i publicitat amb una inversió mínima.
  • Tenir una imatge de marca i notorietat en l'àmbit nacional
  • Obtenir suport davant dels serveis postvenda dels distribuïdors.

Aquests i molts altres avantatges fan de PC Coste un negoci rendible i de futur.

No deixeu escapar aquesta oportunitat! Obriu la vostra botiga PC Coste i convertiu-vos en el referent informàtic de la vostra localitat.


PC Coste en poc més d’un any compta amb més de 0 botigues en l'àmbit nacional i amb unes previsions de 400 botigues en els propers anys.

Voleu unir-vos a la família PC Coste? Truqueu-nos al telèfon 977 309 103 o ompliu el següent formulari per sol•licitar-nos més informació i ens posarem en contacte amb vosaltres.
Franquícies


El propòsit d’aquest qüestionari és recollir informació general sobre sol•licitants d’una franquícia PC Coste. Completar aquest qüestionari no suposa cap contracte o compromís de concessió. Si se us considera qualificats i existeix un interès mutu requerirem informació addicional.

La informació subministrada serà tractada de manera estrictament confidencial per SISTAC ILS i no serà utilitzada per a cap propòsit aliè a la sol•licitud de franquícia PC Coste.


     He llegit i accepto les condicions següents.


<p>Totes les dades sol•licitades en aquest lloc web tenen per objecte donar-vos el millor servei. L’adreça electrònica i el telèfon ens permeten tenir un contacte ràpid amb vosaltres per solucionar qualsevol problema que pugui sorgir. En el cas de venda en línia, les dades de la targeta de crèdit viatgen per la xarxa encriptats, per la qual cosa utilitzar aquest mitjà de pagament és tan segur com fer-ho en una botiga física.</p> <p><em>PC Coste</em> només contactarà amb aquelles persones que ens demanin específicament que les mantinguem informades sobre algun tema concret o en el cas que hagin guanyat algun concurs, promoció, etc. Mai vendrà, intercanviarà o distribuirà la vostra informació personal (nom, adreça física, adreça electrònica, telèfon, etc.) a terceres parts sense el vostre consentiment explícit. Amb motiu de l’entrada en vigor de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que els usuaris tenen reconeguts, i podran exercitar els drets d’accés, cancel•lació, rectificació i oposició de les seves dades contactant amb nosaltres per correu postal al departament d’Atenció al Client PC Coste, TICNOVA QUALITY TEAM SL: Pol. Ind. Mas Batlle, C/ Ignasi Iglesias 161 de Reus (Tarragona).</p>
Servicio tecnico hp autorizado
simyo
Web recomendada por Citylogo.es, Tiendas Online para Comprar por Internet
A la web de PC Coste utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i recopilar estadístiques. Si continues navegant es considera que acceptes la nostra política de cookies i el seu ús.