Configurador d’equips PC Coste
Comparteix
Ara pots compartir aquest configurador amb tots els seus components personalitzats amb qui vulguis.
Components
Minibarebones
Minibarebones
Caixes
Caixes
Fonts d’Alimentació
Fonts d’Alimentació
Plaques Base
Plaques Base
Processadors
Processadors
Refrigeradors
Refrigeradors
Memòria RAM
Memòria RAM
Discs Durs
Discs Durs
Targetes Gràfiques
Targetes Gràfiques
Memòries Flash
Memòries Flash
Regravadores
Regravadores
Domòtica
Domòtica
Perifèrics addicionals
Monitors
Monitors
Teclats
Teclats
Ratolins / Trackballs / Tauletes
Ratolins / Trackballs / Tauletes
Impressores
Impressores
Altaveus
Altaveus
Software
Software
Gaming
Gaming
Extra
Pots afegir qualsevol producte des de la icona "Configurador" de cada producte navegant per les pàgines del catàleg.

Extra
Preu total:
* Preus impostos inclosos. Els preus ofertats en aquesta pàgina web seran vàlids única i exclusivament per a l'adquisició de les cent (100) primeres unitats de cada un dels productes a nivell nacional, excepte per a ordinadors, tant de sobretaula com portàtils, smartphones o tablets, la validesa es limita a vint (20) unitats per producte.

Per tal d'oferir els productes més nous als millors preus, aquests s'actualitzen diàriament. Si en qualsevol moment del procés de venda online o de sol·licitud de reserva abans de l'efectiva entrega del producte al client, es detectés un manifest error en el preu reflectit en aquesta pàgina web, s'informarà aquest d'aquesta circumstància perquè pugui re-confirmar la seva adquisició mitjançant el sistema de comerç electrònic al preu correcte o cancel·lar, així com perquè pugui continuar el procés d'adquisició del producte iniciat amb la sol·licitud de reserva, mitjançant la compra directa en l'establiment al preu que consti en el mateix.

No obstant això, si des de la data de formalització de la sol·licitud de reserva fins a la data d'adquisició definitiva del producte en l'establiment es produís alguna variació en els impostos aplicables a l'operació, el preu final variarà atenent a la correcta aplicació dels corresponents impostos, càrregues i tributs a la data de l'emissió de factura i d'acord amb les normes legals aplicables.

Venda Online amb lliurament només per a Península Ibèrica i Balears.
Servicio tecnico hp autorizado
simyo
Web recomendada por Citylogo.es, Tiendas Online para Comprar por Internet
A la web de PC Coste utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i recopilar estadístiques. Si continues navegant es considera que acceptes la nostra política de cookies i el seu ús.